About Us

Home / About Us

Henry’s Tempeh Inc. has been producing handcrafted, artisanal tempeh, made with certified organic and locally grown soybeans, since 2002. Situated in Kitchener, Ontario, on the western border of the “Golden Horseshoe,” Henry’s Tempeh is the ideal first and favoured choice for fresh (never frozen), fermented tempeh. With a best before date of 4 months, Henry’s Tempeh is ready to eat straight out of the package, making it both a convenient and indispensable ingredient in the kitchens of chefs and cooks everywhere!

Specially catered to the health conscious consumer, Henry’s Tempeh ensures the highest quality gluten-free, dairy-free, vegan, fermented and cultured meat alternative, while providing an entirely natural, and minimally processed tempeh, with absolutely no preservatives added! Our unique fermentation process breaks apart the hard to digest parts of the soybeans making our product much easier on the stomach than other soy food products. With double the protein of tofu, and 6 times the fibre, it’s no wonder why tempeh is known as the “super food of soy foods.”

Our much sought after and most popular plain SoyOnly tempeh makes for a versatile and well textured whole food in any kitchen, with a traditionally nutty flavor that is firm and chewy in texture. Easily sliced, cubed, crumbled and marinated, Henry’s Tempeh also comes in Soy Kasha, Soy Curry, Soy Basil, and Soy Red Pepper flavours. All contain the same high protein content that provides a complete protein food with all the essential amino acids!

With the popularity of tempeh on the rise, Henry’s Tempeh has become a staple in health food stores, markets, and grocery stores, and is featured on many menus in restaurants, cafes, food trucks, and caterers.

For more information, read our FAQ, or please contact us anytime!


Henry’s Tempeh Inc. confectionne le tempeh avec des fèves de soya locales et certifié biologiques de manière artisanale depuis 2002. Situé à Kitchener, Ontario, du côté ouest du “Golden Horseshoe”, Henry’s Tempeh est le premier choix pour un produit frais (et jamais congelé), de tempeh fermenté. Avec une date de péremption de 4 mois, Henry’s Tempeh est toujours prêt-à-servir ce qui en fait un ingrédient frais pratique et indispensable dans toutes les cuisines de Chefs et cuisiniers de partout!

Spécialement conçu pour les consommateurs ayant un soucis pour leur santé, Henry’s Tempeh assure un produit sans gluten de haute qualité, sans produit laitiers et végétalien. C’est une alternative à la viande fermenté, entièrement naturel, traité minimalement et sans aucun préservatif ajouté! Notre traitement unique de fermentation prédigère les fèves de soya ce qui en fait un produit très facile à digérer comparé à d’autres produits faits de soya. Avec le double de la quantité de protéine au tofu, et 6 fois la quantité de fibres, ce n’est pas surprenant que le tempeh soit reconnu comme étant un “super aliment de soya.”

Notre produit le plus recherché et le plus populaire, le SoyOnly tempeh (tempeh nature), est un aliment entier versatile pour n’importe quel cuisine, avec un goût traditionnel de noix et une texture ferme et souple à la fois. Facilement tranché, émietté et mariné, Henry’s tempeh peut également devenir aromatisé en diverses options: SoyKasha, SoyCurry, SoyBasil et SoyRedPepper. Tous contiennent la même quantité élevée de protéine complète avec tous les acides aminés essentiels!

Avec la hausse de popularité du tempeh, Henry’s Tempeh Inc. est devenu un aliment de base dans tous les magasins d’aliments naturels, les marchés et les épiceries en plus d’être la vedette dans plusieurs menus de restaurants, cafés, “bouffes de rue” et traiteurs.

Pour plus d’information, vous pouvez lire notre section Q&A, ou contactez-nous directement, il nous fera plaisir de vous répondre!